Вести:
Tools
You are here: Почетна

Средба со г-ѓа Радмила Шеќеринска

News image

Евро-Атлантскиот Совет на Македонија продолжува со средбите со првите луѓе на институциите во Република Македо...

Средба со Претседателот на Собранието на Република Македонија

News image

На 8ми јуни 2017 година, делегација на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија оствари средба со новоименуваниот ...

АТА МАКЕДОНИЈА НА 2BS FORUM ВО БУДВА

News image

Во периодот од 11-ти до 13-ти мај 2017, делагација од АТА/ЈАТА Македонија учествуваше на седмиот 2BS Forum одд...

Делегација од ЈАТА Македонија во посета на Седиштето на НАТО во Б

News image

Од 8ми до 10ти мај 2017, двајца претставници од ЈАТА Македонија, г-дин Илија Џугуманов, Претседател на ЈАТА и ...

РУЧЕК ВО ТРПЕЗАРИЈАТА НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА НАТО

News image

Како двајца млади професионалци од Македонија успеаа да ручаат на масата на Г-дин Јенс Столтенберг?

Средба со Амбасадорот на Амбасадата на Република Унгарија во Репу

News image

На 26ти април 2017 година делегација на Евро - Атлантскиот Совет на Македонија, составена од г-дин Исмет Рамад...

Публикации

simulacija5

Говори

News image

Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април

Почитуван министер Јолевски,Почитувани екселенции,Почитувани дами и господа,На почетокот, дозволете ми да Ви упатам топло добредојде и да ја изразам во мое и во...

Повеќе...