Вести:
Tools
You are here: Почетна|Активности|Активности 2009 година|Прес конференција на ЕАСМ по повод 60 години од основањето на НАТО
Прес конференција на ЕАСМ по повод 60 години од основањето на НАТО PDF Печати Е-пошта
Петок, 30 Јули 2010 09:39

На 4 април во хотелот Бест Вестерн во Скопје, Евро-Атлантскиот Совет на Македонија по повод 60 години од основањето на НАТО и претстојниот НАТО Самит оддржи прес конференција.


На прес конференцијата се обратија:

Лазар Еленовски, Претседател на Евро-Атлантски Совет на Македонија
Исмет Рамадани, Потпретседател на Евро-Атлантски Совет на Македонија
Билјана Радева, Генерален секретар на Евро-Атлантски Совет на Македонија
Сулејман Рушити, Член на Евро-Атлантски Совет на Македонија

 

 

Публикации

scholl dizajn web