You are here: Home|Media Centre |Articles
Articles
Elenovski in working visit of Washington DC, 12 – 15 March 2012 PDF Print E-mail
Monday, 12 March 2012 08:15

Lazar Elenovski, Vice President of the Atlantic Treaty Association – ATA will have a working visit in Washington DC in the period from 12 to 15 March 2012.

 
Новиот Стратешки Концепт на НАТО и Југоисточна Европа: Мапа за Алијансата, мапа за регионот PDF Print E-mail
Wednesday, 01 September 2010 00:00
There are no translations available.

Билјана Радева, Генерален секретар на ЕАСМОбјавено во Democracy and Security in SEE,
Atlantska Inicijativa, септември 2010 година

Билјана Радева,
Генерален секретар на Евро-Атлантски Совет на Македонија

Преку успешното завршување на обврските и мудро вложените напори на владите од регионот, Југоисточна Европа наскоро може да биде регион на полноправни НАТО – членки

 


Publication

3natosim