You are here: Home|Media Centre |Photo gallery
Photo gallery
    Display  # 
Gallery Description
Предавање на Американскиот колеџ
Извезување безбедност – спроведување стабилност
НАТО Студентска симулација 2011
НАТО Студентска симулација 2010
Курс за меѓународни организации 22-25 март 2011
Годишно собрание на ЕАСМ 4 април 2011
Генерално собрание на АТА - 14-16.2011 год, Тирана
Jавна промоција - Smart Defence
Годишно собрание на МЕАСМ 2012
Делегација на МЕАСМ во НАТО И Врховниот штаб на сојузничките сили
Регионална конференција “UNSCR 1325 цели - степен на достигнување"
Улогата на активната резерва во АРМ
Церемонија на изразување благодарност до амбасадорите на Кралството Норвешка и Република Словенија, г-дин Кјетил Паулсен и г-дин
Свечено отварање на научната конференција
Прв ден на НАТО ARW
ПОСТ ИСАФ: Истражувачка фаза
Инфо брифинг - III НАТО симулација
Пост ИСАФ - прв ден
Пост ИСАФ - втор ден
НАТО Студентска симулација: средба на НАТО министри за одбрана
 
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  Next 
  •  End 
  • »
Page 1 of 2

Publication

3natosim