Вести:
Tools
Следни настани
1 Прес конференција по повод Денот на НАТО - 4-ти април 2017, Дом на АРМ, Скопје 502
2 Завршна Конференција на ЕАСМ - дел од проектот "Влијанието на евро-атлантските интегративни процеси врз меѓуетничките односи" 1001
3 Евро-Атлантскиот Совет на Македонија во нов истражувачки проект поддржан од програмата CIVICA Mobilitas 1679
4 Форум на експертите за Самитот во Варшава 1787
5 Нов истражувачки проект на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија 1650
6 Советот на АТА/2BS Форум 1494
7 Прес конференција по повод Денот на НАТО - НАТО пред самитот во Варшава - предизвици и перспективи за земјите од Југоисточна Европа. 4-ти април 2016, Дом на АРМ, Скопје 1961
8 Меѓународна Научна Конференција - “SEECURE 2016”. 14-ти април 2016 година, Дом на АРМ, Скопје 1880
9 НАТО Студентска Симулација: НАТО во очи на Самитот во Варшава. 26-ти април 2016 година, ЕРА центар, Скопски саем, Скопје 1813
10 Годишно Собрание на Светската АТА 2015 1508

Публикации

simulacija5