Вести:
Tools
You are here: Почетна
Банер

Средба со Н.Е. Проф. Д-р Јазбец, Амбасадор на Словенија во Скопје

News image

На 14 фебруари 2019 година, делегација од Евро-Атлантскиот Совет на Македонија предводена од Претседателот, г-...

Панел дискусија: НАТО - повеќе од Сојуз за стабилност и безбеднос

News image

По повод официјалната посета на министерот за одбрана на Република Словенија, г. Карл Ерјавец, во просториите ...

Затворање на "ШКОЛАТА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ

News image

ШКОЛАTA ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ, која започна од 18 септември, официјално беше финализирана н...

Победи тезата дека земјата е рамна!

News image

Во склоп на проектот “Справување со дезинформациите во Централна и Југоисточна Европа, Евро-Атлантскиот Совет ...

Кампања за лажни вести

News image

Ексклузивна ВЕСТ! По долги истражувања, НАСА официјално потврди дека земјата е рамна, нема глобални затоплувањ...

Деветто предавање и официјална посета на НАТО Канцеларијата за вр

News image

На 29 ноември 2018 година, учесниците на "ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ" имаа единствена можн...

Публикации

scholl dizajn web

Говори

News image

Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април

Почитуван министер Јолевски,Почитувани екселенции,Почитувани дами и господа,На почетокот, дозволете ми да Ви упатам топло добредојде и да ја изразам во мое и во...

Повеќе...