Вести:
Tools
Активности 2010 година
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 НАТО САМИТ Студентска Симулација, 11 декември 2010 година 5658
2 Тркалезна маса: По-Лисабон: Ново НАТО за новaта ера Стратешки Концепт 2010 5759
3 Евро-Атлантскиот Совет на Македонија на меѓународна конференција за безбедност во Анталија 4810
4 НATO симулација, 11 декември 2010 година, Скопје 5437
5 Соопштение за време на Самитот на НАТО во Лисабон 4592
6 Евро-Атлантскиот Совет на Македонија за глобализирано НАТО 5310
7 Анализа и ставови за Новиот Стратешки Концепт на НАТО 4133
8 Делегација на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија на Rose-Roth Семинарот во Скопје 4423
9 Министрите на НАТО го дискутираат новиот Стратешки Концепт 4386
10 Еленовски на бизнис форум во Косово 4065
11 Средба на амбасадорот на Косово во Македонија со ЕАСМ 3240
12 Потпретседателот Рамадани на конференција во Подгорица 2869
13 Еленовски на конференција за безбедност во Белград 2890
14 Генералниот секретар ги претстави приоритетите за Самитот во Лисабон 2988
15 Повик за учество 3424
16 Евробарометар: За 60 отсто од македонските граѓани членството во ЕУ е добро 3392
17 Авион на НАТО со повеќе хуманитарна помош во Пакистан 2842
18 Нов НАТО сектор за справување со новите безбедносни предизвици 3185
19 Новиот НАТО: Градејќи го Новиот Стратешки Концепт 3322
20 Еднодневна конференција „Извезување безбедност – спроведување стабилност“ 3021
 
Лист 1 од 2

Публикации

scholl dizajn web