Вести:
Tools
You are here: Почетна|Архива|Активности 2008 година
Активности 2008 година
„Обврски и придобивки од членството во НАТО“, регионална конференција PDF Печати Е-пошта
Четврток, 29 Јули 2010 15:09

24 - 26 септември 2008 година, Софија, Бугарија

На 26 септември 2008 година во Софија,  Претседателот на Евро-Атлантски Совет на Македонија, Лазар Еленовски беше почесен гостин и официјално ја отвори конференцијата на тема „Обврски и придобивки од членството во НАТО“ во организација на фондацијата Балкан Мозаик, поддржана од Бугарското МНР и НАТО.

 
Македонско-бугарски бизнис форум 19 – 20 септември 2008 година PDF Печати Е-пошта
Четврток, 29 Јули 2010 15:07

Евро-Атлантскиот Совет на Македонија во соработка со Сојузот на Стопански комори на Македонија, НАТО Информативниот центар во Софија и Атлантскиот Клуб на Бугарија  го организираа Македонско-бугарскиот бизнис форум кој се одржа на 19 и 20 септември 2008 година во хотел„Холидеј Ин“ во Скопје.

 
Годишно Собрание на Евро-Атлантски Совет на Македонија PDF Печати Е-пошта
Четврток, 29 Јули 2010 15:03

На 27 август 2008 годинa, Евро-Атлантскиот Совет на Македонија го одржа Годишното Собрание на кое се донесоа неколку организациски промени како и насоки за идната агенда на организацијата.

 


Лист 2 од 2

Публикации

GLOBSEC Trends 2020