Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Говори
Говори
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април 4678
2 4ти април – денот на НАТО 3653
3 Regional Approach to Smart Defence and Pooling and Sharing Initiatives 3234
4 Говор на Н.Е. Чарлс Герет 3499
5 Говор на Н.Е. Пол Д. Волерс 3457
6 Говор на полковник Александар Александров, по повод Денот на НАТО – 4 април 3661
7 Јадранската повелба Модел за успешна иницијатива во Западен Балкан 4124
8 NATO: Ready, Robust, Rebalanced 3462
9 ОМАЖ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БОРИС ТРАЈКОВСКИ 3602
10 Соработување за безбедност во Западен Балкан 3336
11 Говорот на Генералниот Секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен на Парламентарното Собрание на НАТО во Прага 3261
12 Зајакнување на НАТО мрежата со партнерите 3229
13 НАТО – испорачуваме безбедност во 21-от век 3373
14 Следната Европска интеграција – повик за будење 3357
15 Пробивање на бариерите 3551
16 Воведно обраќање “Атлантскиот и Арапскиот свет – наоѓајќи се заедно” 3204
17 Говор - Г-дин Лазар Еленовски, Претседател на Евро – Атлантскиот Совет на Македонија 3386
18 Говор Н.Е. Др. Фатмир Бесими, Министер за одбрана на Република Македонија 3287
19 Говор - Н.Е. Амбасадор Жан – Клод Шлумберже 3129
20 Говор - Н.Е. Амбасадор Кристофер Ивон 3090
 
Лист 1 од 2

Публикации

scholl dizajn web