Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Говори
Говори
Воведно обраќање “Атлантскиот и Арапскиот свет – наоѓајќи се заедно” PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 26 Декември 2011 10:24

20-от Интернационален Симпозиум на GAAEC, 2 декември 2011, Атина

Лазар Еленовски, Претседател на Евро – Атлантскиот Совет на Македонија, Потпретседател на Светската Атлантска Асоцијација

 
Говор - Г-дин Лазар Еленовски, Претседател на Евро – Атлантскиот Совет на Македонија PDF Печати Е-пошта
Вторник, 08 Ноември 2011 00:00

„Јавна промоција на НАТО моделот „Smart Defence“
21-ви ноември 2011, Дом на АРМ, Скопје

 
Говор Н.Е. Др. Фатмир Бесими, Министер за одбрана на Република Македонија PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Ноември 2011 00:00

„Јавна промоција на НАТО моделот „Smart Defence“
Организирана од: Евро-Атлантскиот Совет на Македонија
21-ви ноември 2011, Дом на АРМ, Скопје

 
Говор - Н.Е. Амбасадор Жан – Клод Шлумберже PDF Печати Е-пошта
Недела, 06 Ноември 2011 00:00

„Јавна промоција на НАТО моделот „Smart Defence“
21-ви ноември 2011, Дом на АРМ, Скопје


Г-ин министер,
Г-н претседател,
Почитувани колеги,
Дами и господа,

 
Говор - Н.Е. Амбасадор Кристофер Ивон PDF Печати Е-пошта
Сабота, 05 Ноември 2011 00:00

„Јавна промоција на НАТО моделот „Smart Defence“
21-ви ноември 2011, Дом на АРМ, Скопје


Почитуван министер за одбрана на Република Македонија,

Почитуван претседател на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија, г-н Еленовски,

Почитувани екселенции, почитувани гости,

Добро утро на сите.

Ве молам дозволете ми да зборувам на англиски, мислам деќа ќе биде полесно за мене.

Благодарам.

 

 


Лист 4 од 5

Публикации

scholl dizajn web