Вести:
Tools
Следни настани
1 Рамадани на самитот на НАТО 51
2 Прес конференција по повод Денот на НАТО - 4-ти април 2017, Дом на АРМ, Скопје 790
3 Завршна Конференција на ЕАСМ - дел од проектот "Влијанието на евро-атлантските интегративни процеси врз меѓуетничките односи" 1316
4 Евро-Атлантскиот Совет на Македонија во нов истражувачки проект поддржан од програмата CIVICA Mobilitas 2290
5 Форум на експертите за Самитот во Варшава 2258
6 Нов истражувачки проект на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија 2036
7 Советот на АТА/2BS Форум 1881
8 Прес конференција по повод Денот на НАТО - НАТО пред самитот во Варшава - предизвици и перспективи за земјите од Југоисточна Европа. 4-ти април 2016, Дом на АРМ, Скопје 2931
9 Меѓународна Научна Конференција - “SEECURE 2016”. 14-ти април 2016 година, Дом на АРМ, Скопје 2231
10 НАТО Студентска Симулација: НАТО во очи на Самитот во Варшава. 26-ти април 2016 година, ЕРА центар, Скопски саем, Скопје 2204

Публикации

INTER