Вести:
Tools
Годишно Собрание на Светската АТА 2015 PDF Печати Е-пошта
Четврток, 08 Октомври 2015 13:32

Светската Атлантска Асоцијација (АТА) од 17-19 ноември 2015 година ќе го одржи своето редовно Годишно Собрание. Овој состанок ќе собере повеќе од 35 Атлантски совети ширум светот и ќе биде платформа за дискусија за глобалните прашања. Генералното Собрание ќе се одржи во Брисел  од 17-19 ноември 2015. Традиционално,  делегација  од  Евро  –  Атлантскиот  Совет  на  Македонија  ќе земе активно учество и ќе придонесе во работата на состанокот.

 

Публикации

scholl dizajn web