Вести:
Tools
Прес конференција по повод Денот на НАТО - НАТО пред самитот во Варшава - предизвици и перспективи за земјите од Југоисточна Европа. 4-ти април 2016, Дом на АРМ, Скопје PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 21 Март 2016 10:24

press

Прес-конференција на НАТО, која ќе се одржи по повод Денот на НАТО на 4ти април, е традиционална и континуирана активност на АТА Македонија. Овој настан ќе се организира во соработка со Министерството за Одбрана на Република Македонија и Канцеларијата за врски на НАТО.

Прес-конференцијата ќе се организира со цел информирање јавноста за напредокот што Република Македонија го прави во однос на интегративните процеси и за одбележување на 4-ти април. Покрај претставниците на медиумите, обично присуствуваат повеќе од 100 учесници на брифинзите, кои се заинтересирани за оваа тема.

 

Публикации

scholl dizajn web