Вести:
Tools
Советот на АТА/2BS Форум PDF Печати Е-пошта
Вторник, 19 Април 2016 12:04

Во периодот од 5ти до 7ми мај 2016 година, шестиот 2BS форум во организација на Евро-Атлантскиот совет на Црна Гора ќе се одржи во Будва, Црна Гора.

2BS форумот е годишен форум кој се занимава со прашања поврзани со глобалните, трансатлантските и безбедносните перспективи во земјите од ЈИЕ.
Светската Атлантска Асоцијација (АТА) ќе го одржи и својот редовен пролетен состанок на Советот на АТA на 6ти Мај во Будва, Црна Гора.

Оваа година, делегација од Евро – Атлантскиот Совет на Македонија ќе учествува на претстојниот Состанок на Советот на АТА, предводена од претседателот на Евро – Атлантскиот Совет на Македонија, г-дин Исмет Рамадани.

Состанокот оваа година ќе се одржи во хотелот Сплендид.

 

Публикации

GLOBSEC Trends 2020