Вести:
Tools
Форум на експертите за Самитот во Варшава PDF Печати Е-пошта
Среда, 06 Јули 2016 12:39

varshava

Во периодот од 7-9 јули 2016 година, “Форум на експертите за Самитот во Варшава - НАТО во одбрана на мирот: 2016 и по неа (WSEF 2016)” ќе се одржи во Варшава, Полска.

Овој експертски Форум е дводневна конференција на која ќе учествуваат многу иминентни политички фигури и експерти за безбедност кои ќе дискутираат за најважните теми поврзани со безбедноста кои го засегаат евро-атлантскиот регион.

Имаме чест да објавиме дека г-дин Илија Џугуманов, член на Претседателството на ЕАСМ и Претседател на ЈATA Македонија ќе учествува и ќе придонесе за настанот.

 

Публикации

scholl dizajn web