Вести:
Tools
Прес конференција по повод Денот на НАТО - 4-ти април 2017, Дом на АРМ, Скопје PDF Печати Е-пошта
Четврток, 30 Март 2017 10:36

press


Традиционалната прес-конференција, која секоја година се организира од страна на Евро – Атлантскиот Совет на Македонија со цел да се прослави денот на НАТО – 4ти април, оваа година ќе се одржи во Домот на АРМ во Скопје, на 4ти април 2017 година (вторник) со почеток во 10:30 часот.

Овој настан "Ден на НАТО- Прес-конференција - 2017" е традиционална активност на АТА Македонија во соработка со Министерството за одбрана на Република Македонија која покрај одбележувањето на Денот на НАТО, исто така, служи како информативен настан кој има за цел да ја информира пошироката јавност и медиумите за развојот и напредокот на интегративните процеси на Република Македонија во НАТО.

 

Публикации

scholl dizajn web