Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести|Прашалник - Влијанието на евро-атлантските интегративни процеси врз меѓуетничките односи
Прашалник - Влијанието на евро-атлантските интегративни процеси врз меѓуетничките односи PDF Печати Е-пошта
Среда, 13 Јули 2016 20:38

banner anketa

Евро-Атлантскиот Совет на Македонија во моментов спроведува истражување на јавното мислење кое е дел од проектот: “Влијанието на евро-атлантските интегративни процеси врз меѓуетничките односи” поддржан од CIVICA MOBILITAS и НАТО Секторот за јавна дипломатија.

За таа цел, по спроведеното прелиминарно истражување и телефонски анкети, ЕАСМ продолжува со онлајн анкета – прашалник. Ќе ни претставува чест доколку одвоите минута од вашето време и дадете придонес за ова истражување.

Прашалникот ќе можете да го најдете и пополните на еден од следните линкови:

Македонска верзија

Албанска верзија

Англиска верзија

Целта на прашалникот е да ги истражи ставовите поврзани со ефектот кој би го имале Евро-Атлантските интеграции во насока на унапредување на меѓуетничките односи и подобрување на економската состојба во државата.

Вашиот придонес е од особена важност за успешна реализација на проектот и истражувањето. Затоа, однапред ви благодариме за вашиот фидбек.

Евро-Атлантскиот Совет на Македонија во моментов спроведува истражување на јавното мислење кое е дел од проектот: “Влијанието на евро-атлантските интегративни процеси врз меѓуетничките односи” поддржан од CIVICA MOBILITAS и НАТО Секторот за јавна дипломатија.
 
За таа цел, по спроведеното прелиминарно истражување и телефонски анкети, ЕАСМ продолжува со онлајн анкета – прашалник. Ќе ни претставува чест доколку одвоите минута од вашето време и дадете придонес за ова истражување.
 
Прашалникот ќе можете да го најдете и пополните на еден од следните линкови:
 

Публикации

INTER