Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести|РУЧЕК ВО ТРПЕЗАРИЈАТА НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА НАТО
РУЧЕК ВО ТРПЕЗАРИЈАТА НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА НАТО PDF Печати Е-пошта
Четврток, 11 Мај 2017 13:03

Како двајца млади професионалци од Македонија успеаа да ручаат на масата на Г-дин Јенс Столтенберг?

IMG 7869

Во текот на посетата во седиштето на НАТО во Брисел од 8 - 10ти мај 2017, г-дин Илија Џугуманов - Претседател на ЈАТА Македонија и г-ца Дина Арнаут - Координатор за Социјални Медиуми, заедно со шест колеги од ЈАТА канцелариите од Балканот и двајца претставници од меѓународната ЈАТА, ја имаа единствената можност да ручаат во приватната просторија на Генералниот Секретар на НАТО.

За време на ручекот, им се придружија и официјални претставници од НАТО секторот за Јавна Дипломатија, каде што дискутираа за теми како што се моменталната и идна агенда на НАТО, промоција на Социјални Медиуми и комуникација во ера на информатичко војување.

Повеќе информации за посетата и целосна агенда ќе бидат достапни наскоро.

 

Публикации

youth-thumbnail