Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести|Состанок на Советот на АТА
Состанок на Советот на АТА PDF Печати Е-пошта
Четврток, 29 Јуни 2017 08:29

На 28 јуни 2017 година, г-дин Илија Џугуманов, член на Претседателството на ЕАСМ, присуствуваше на 63-тиот состанок на Советот на АТА што се одржа во Брисел. На настанот присуствуваа претседатели, директори и други претставници на земјите-членки на АТА.

image1

Г-дин Џугуманов, исто така, учествуваше на вториот настан - меѓународна конференција која беше организирана истиот ден во просториите на Европскиот парламент, на тема "НАТО, ЕУ и индустриска соработка за сајбер безбедност".

image2

Таа се однесуваше на дискусиите во врска со улогата на приватниот сектор во оваа област и изгледите за партнерства помеѓу јавниот и приватниот сектор, со цел да се зголеми резилиентноста на сајбер-просторот.

image4

image6

 

 

Публикации

scholl dizajn web