Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести|ЕДЕН на ЕДЕН дискусија со Помошникот Генерален Секретар на НАТО
ЕДЕН на ЕДЕН дискусија со Помошникот Генерален Секретар на НАТО PDF Печати Е-пошта
Четврток, 13 Јули 2017 08:13

takanПо повод посетата на високи претставници од НАТО Секторот за Јавна Дипломатија, и како почеток на поголем проект, во Четврток, 20ти јули 2017 во 10:30ч. Евро – Атлантскиот Совет на Македонија (АТА Македонија) во координација со тимот од НАТО Канцеларијата за врски во Скопје и со поддршка од ЦИВИКА Мобилитас и ГОФИ, ќе организира еднодневен настан насловен:  

ЕДЕН – на – ЕДЕН ДИСКУСИЈА СО Амбасадорот Такан Илдем, Асистент Генерален Секретар за Јавна Дипломатија, НАТО

                                                                     ПРОГРАМА

10.0010.30

ПРИСТИГНУВАЊЕ И РЕГИСТРАЦИЈА

 

 

10.30 – 10.40

ВОВЕДНИ ЗАБЕЛЕШКИ

Г-дин Исмет РАМАДАНИ, Претседател, Евро-Атлантски Совет на Македонија, МК

 

10.40 – 11.00

КЛУЧНО ИЗЛАГАЊЕ

Амбасадор Такан ИЛДЕМ, Помошник Генерален Секретар за Јавна Дипломатија, НАТО

 

 

11.00 – 11:40

Еден-на-Еден ДИСКУСИЈА со Амб. Такан Илдем, Помошник Генерален Секретар за Јавна Дипломатија, НАТО

 

МОДЕРАТОР/ПРОЕКТЕН ДИРЕКТОР

Г-дин Илија ЏУГУМАНОВ, Претседателство, Евро-Атлантски Совет на Македонија

По завршувањето на официјалниот дел од настанот, Евро – Атлантскиот Совет на Македонија ќе организира состанок зад затворени врати со Амбасадорот Илдем. Неколку претставници од невладиниот сектор и дипломатски претставници ќе бидат поканети на овој состанок.

 

Публикации

scholl dizajn web