Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести|ПОЗДРАВЕН КОКТЕЛ ЗА Г-ЃА ДАНИЕЛА БОУДИНОВА
ПОЗДРАВЕН КОКТЕЛ ЗА Г-ЃА ДАНИЕЛА БОУДИНОВА PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Октомври 2019 12:42

По повод заминувањето на г-ѓа Даниела Боудинова, Заменик Шеф на Делегацијата во Амбасадата на Република Бугарија во Скопје и по покана на амбасадорот Ангел Ангелов, г. Исмет Рамадани, Претседател на АТА Македонија и г-дин Илија Џугуманов, член на Претседателството на АТА, присуствуваа на Поздравниот коктел, кој беше организиран во Бугарската Амбасада во Скопје во понеделник, 7 октомври 2019 година, во 18:00 часот.

IMG 6014

Г-ѓа Будинова беше голем поддржувач на АТА Македонија и учествуваше во повеќето активности. Покрај тоа, таа беше одличен соработник и вистински пријател. И посакуваме среќа и многу успех во нејзината иднина.

IMG 6019

Од  АТА Македонија.

IMG 6024

 

Публикации

youth empowerment