Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести
Вести
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 Средба со Н.Е. Проф. Д-р Јазбец, Амбасадор на Словенија во Скопје 140
2 Панел дискусија: НАТО - повеќе од Сојуз за стабилност и безбедност 198
3 Затворање на "ШКОЛАТА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ 318
4 Победи тезата дека земјата е рамна! 553
5 Деветто предавање и официјална посета на НАТО Канцеларијата за врски во Скопје 546
6 АТА Македонија учесник на работилницата "Улогата на младите против тероризмот и насилниот екстремизам на Западен Балкан" во Црна Гора 601
7 Осмо предавање за родот и безбедноста 600
8 Кампања за лажни вести 1686
9 Седмо предавање за реформа на безбедносниот сектор 590
10 АТА Македонија учесник на работилницата "Youth Outreach" во Белград 721
11 Шесто предавање и официјална посета на Центарот за обука "PARC" во Скопје 695
12 Петто предавање и официјална посета на касарната "Илинден" во Скопје 718
13 Четврто предавање и официјална посета на Воената академија во Скопје и Центарот за обука "Д-р Џозеф Крузел" 666
14 Трето предавање и официјална посета на Центарот за обука за пилоти 691
15 Второ предавање и официјална посета на Хрватската амбасада во Македонија 711
16 ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ 746
17 Тренинг за Комуникациски вештини 956
18 НАТО ИНТЕГРАЦИЈАТА - ПРЕДУСЛОВ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И РАЗВОЈ 765
19 Повик за учество - ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ 2480
20 Исмет Рамадани на НАТО Самитот во Брисел 830
 
Лист 1 од 11

Публикации

scholl dizajn web