Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Вести
Вести
Шесто предавање и официјална посета на Центарот за обука "PARC" во Скопје PDF Печати Е-пошта
Петок, 02 Ноември 2018 11:32

IMG 2365На 26 октомври 2018 година, како дел од "ШКОЛАTA ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ", се одржа посета на Регионалниот центар за односи со јавност "PARC".

 
Петто предавање и официјална посета на касарната "Илинден" во Скопје PDF Печати Е-пошта
Петок, 26 Октомври 2018 08:16

3aНа 25 октомври 2018 година беше организирана уште една практична активност во рамките на "ШКОЛАТА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ".

 
Четврто предавање и официјална посета на Воената академија во Скопје и Центарот за обука "Д-р Џозеф Крузел" PDF Печати Е-пошта
Петок, 26 Октомври 2018 08:05

IMG 0414На 24 октомври 2018 година беше организирана официјална посета на Воената академија "Генерал Михајло Апостолски" и Тренинг центарот "Д-р Џозеф Крузел" во касарната "Гоце Делчев" во Скопје како дел од "ШКОЛАТА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ ".

 
Трето предавање и официјална посета на Центарот за обука за пилоти PDF Печати Е-пошта
Петок, 19 Октомври 2018 11:52

IMG 0351На 18 октомври 2018 година беше организирана официјална посета на Центарот за обука на пилоти при Армијата на Република Македонија за учесниците на "ШКОЛАТА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ".

 
Второ предавање и официјална посета на Хрватската амбасада во Македонија PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 08 Октомври 2018 09:50

IMG 0138Како дел од "ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ", АТА Македонија го организираше второто предавање со Амбасадорката на Хрватска во Македонија, Н.Е. Данијела Баришиќ, како и првата официјална посета на НАТО Контакт Амбасадата / Амбасадата на Хрватска во Македонија.

 


Лист 3 од 42

Публикации

scholl dizajn web