Вести:
Tools
Трибина на ФОН Универзитет „Улогата на младинските политички асоцијации во дипломатските активности на патот кон НАТО и ЕУ“ PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

Потпретседателот на ЕАСМ Александар Генчов учествуваше на трибината која се одджа  на ФОН Универзитетот под наслов „Улогата на младинските политички асоцијации во дипломатските активности на патот кон НАТО и ЕУ“, како дел од излагачите на оваа трибина.


Покрај него излагачи на трибината беа и Амбасадорот на Словенија Н.Е. Ален Брајан Бергант како и проф. Д-р Димитар Мирчев, Декан на факултетот за потитички науки на ФОН Универзитетот.

 

 

Публикации

youth empowerment