Вести:
Tools
НВО Фрактал PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

Во периодот од 22-26 ноември 2009 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија  со свој претставник присуствуваше  на семинарот НВО Фрактал на тема: „Надвор од границите 2020 – предвидување на безбедносните и одбранбени предизвици, можности и дилеми на западниот Балкан“.

 


Семинарот се одржа во Белград, Србија. Претставник од Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија беше Јордан Тасев.

 

Публикации

INTER