Вести:
Tools
5-ти Меѓународен форум за млади лидери PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

Во периодот од 27-28 февруари 2010 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија  со свој претставници учествуваше на 5-тиот Меѓународен форум за млади лидери организиран од Меѓународна организација Борис Трајковски.

Тема на овогодинешниот форум за млади лидери беше: „Соочување со предизвиците“ .

Семинарот се одржа во Скопје, Република Македонија.

 

Публикации

scholl dizajn web