Вести:
Tools
Новиот стратешки концепт на НАТО и Југо-источна Европа PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

Во периодот од 06 – 10. Јули 2010 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија  со свој претставник учествуваше на Научна конференција во организација на Евро-атлантскиот совет на Хрватска и Амбасадата на Кралството Данска, која се одржа на Островот Шипањ, Хрватска.

Како претставник на Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија на оваа конференција беше Илија Џугуманов

Младина на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија

 

Публикации

scholl dizajn web