Вести:
Tools
НАТО Студентска симулација во Косово PDF Печати Е-пошта
Сабота, 07 Април 2012 00:00

Со оглед на интересот од симулацијата, МЕАСМ на 24 Август организираше студентска симулација за студентите во Косово. Настанот беше организиран за време на “Летната Академија за НАТО и ЕУ заедничка надворешна и безбедносна политика.” Главната тема на симулацијата беше Новиот Стратегиски Концепт.


МЕАСМ организираше симулација во Косово по повикот на KYATA, при што тие побараа подршка и искуство во организирање на настан од таков карактер.

 

 

Публикации

youth empowerment