Вести:
Tools
Активности 2012
Делегација на МЕАСМ во посета на Брисел PDF Печати Е-пошта

Делегација на Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија на покана на Секторот за јавна дипломатија  на НАТО во периодот од 22 до 25 јануари 2012 година, беше  во посета на седиштето на НАТО во Брисел, како и на Врховниот штаб на сојузничките сили во Европа.

 
МЕАСМ со свои учесници на Седмиот младински лидерски форум “Промени ја твојата иднина - дијалог и демократија” PDF Печати Е-пошта

Од 24 до 26 февруари 2012 година, членови од Младината на Евро-Атланскиот Совет на Македонија земаа учество на Седмиот Меѓународен младински  лидерски форум, кој беше организиран од страна на Фондацијата Борис Трајковски на тема ,,Промени ја твојата иднина- дијалог и демократија ‘’.

 
Претседателот на МЕАСМ на конференција за евро – атлантската иднината на младите PDF Печати Е-пошта

На 07 фебруари 2012 година, претседателот на Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија, Илија Џугуманов учествуваше на конференцијата „Европската иднина на младите“. Настанот се одржа во просториите на ЕУ Инфо Центарот во Скопје и беше организиран од Европскиот центар SN7.

 


Лист 2 од 2

Публикации

INTER