Вести:
Tools
You are here: Почетна
Banerat

70 години заедничка безбедност и одбрана на НАТО: 1-ва меѓународн

News image

По повод седумдесетгодишнината  од колективната безбедност и одбрана на НАТО, беше одржана првата меѓунар...

Konferenca Përfundimtare – Fuqizimi i të rinjve për pjesëmarrje a

News image

Me rastin e përmbylljes së projektit me titull "Fuqizimi i të rinjve për pjesëmarrje aktive në procesin e vend...

FESTA LAMTUMIRËSE PËR ZNJ. DANIELA BOUDINOVA

News image

Me rastin e largimit të zonjës Daniela Boudinova, Zëvendës Shefit të Delegacionit në Ambasadën e Republikës së...

VIZITË STUDIMORE NË REPUBLIKËN E BULLGARISË - DITA E DYTË

News image

Gjatë ditës së dytë të vizitës së punës në Republikën e Bullgarisë, e cila është pjesë e projektit të Këshilli...

VIZITË STUDIMORE NË REPUBLIKËN E BULLGARISË - DITA E PARË

News image

Këshilli Euro-Atlantik i Maqedonisë (ATA Maqedoni) në realizimin e funksionit të tij, e cila nënkupton promovi...

THIRRJE PUBLIKE PER VIZITË STUDIMORE NË REPUBLIKËN E BULLGARISË

News image

Marrëveshja historike për miqësi dhe marrëdhënie të mira fqinjësie midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dh...

PUBLIKIMET

scholl dizajn web

FJALIME

News image

Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април

Почитуван министер Јолевски,Почитувани екселенции,Почитувани дами и господа,На почетокот, дозволете ми да Ви упатам топло добредојде и да ја изразам во мое и во...

Повеќе...

FOTO GALERIA

There are no translations available.

nedela
Недела на НАТО

There are no translations available.


Генерално Собрание 2013

There are no translations available.


Пост ИСАФ - втор ден

There are no translations available.


Пост ИСАФ - прв ден