Вести:
Tools
Активности 2010 година
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Shikime
1 НАТО САМИТ Студентска Симулација, 11 декември 2010 година 7099
2 Тркалезна маса: По-Лисабон: Ново НАТО за новaта ера Стратешки Концепт 2010 7192
3 Евро-Атлантскиот Совет на Македонија на меѓународна конференција за безбедност во Анталија 6289
4 НATO симулација, 11 декември 2010 година, Скопје 6945
5 Соопштение за време на Самитот на НАТО во Лисабон 6031
6 Евро-Атлантскиот Совет на Македонија за глобализирано НАТО 6875
7 Анализа и ставови за Новиот Стратешки Концепт на НАТО 5452
8 Делегација на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија на Rose-Roth Семинарот во Скопје 5794
9 Министрите на НАТО го дискутираат новиот Стратешки Концепт 5834
10 Еленовски на бизнис форум во Косово 5430
11 Средба на амбасадорот на Косово во Македонија со ЕАСМ 4353
12 Потпретседателот Рамадани на конференција во Подгорица 3889
13 Еленовски на конференција за безбедност во Белград 4037
14 Генералниот секретар ги претстави приоритетите за Самитот во Лисабон 4193
15 Повик за учество 4613
16 Евробарометар: За 60 отсто од македонските граѓани членството во ЕУ е добро 4524
17 Авион на НАТО со повеќе хуманитарна помош во Пакистан 3839
18 Нов НАТО сектор за справување со новите безбедносни предизвици 4241
19 Новиот НАТО: Градејќи го Новиот Стратешки Концепт 4556
20 Еднодневна конференција „Извезување безбедност – спроведување стабилност“ 4103
 
Faqja 1 i 2

PUBLIKIMET

youth empowerment