Вести:
Tools
You are here: Почетна|AKTIVITETET|Mozaiku Ballkanik|Активности
Aктивности во рамки на Балкан Мозаик
Втор Софиски Состанок на Балкан Мозаик pdf Shtyp Email
E martë, 20 Korrik 2010 00:00
There are no translations available.

Евро-Атлантската иднина на Западниот Балкан како клучен фактор за зајакнување на безбедноста во регионот

Вториот Софиски состанок во рамките на Форумот за безбедност на Централна и Југоисточна Европа – Балкан Мозаик како продолжение на Првиот Софиски состанок се одржа на 10 мај 2005 година во Софија. На овој состанок се собраа учесници од Атлантската Асоцијација, Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Данска, Македонија, Романија, Србија и Црна Гора, Хрватска и УНМИК – Косово.

 
Прв Софиски Состанок на Балкан Мозаик pdf Shtyp Email
E enjte, 15 Korrik 2010 00:00
There are no translations available.

Менување на безбедносните концепти во Централна и Југоисточна Европа
Првиот Софиски состанок во рамки на Фоумот за безбедност на Централна и Југоисточна Европа се одржа 17-19 февруари 2005 година во Софија. На состанокот се собраа учесници од АТА, атлантските асоцијации од Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Данска, Македонија, Србија, Црна Гора, Романија и Косово.

 


PUBLIKIMET

youth empowerment