Вести:
Tools
Ермира Мехмети pdf Shtyp Email
There are no translations available.

ermira mehmeti

Ермира Мехмети
е родена на 6 октомври 1979 година во Скопје, Македонија Дипломирала право на Универзитетот во Тетово,и се стекнала со титулата м-р во областа на компаративната политика на Факултетот за економија и политички науки во Лондон (ЛСЕ). Поседува и титула д-р по правни науки на Универзитетот во Тирана. Ермира Мехмети е дел од Собранието на  Република Македонија како пратеник во партијата Демократска унија за интеграција од 2011 година.

 

PUBLIKIMET

youth empowerment