Вести:
Tools
Sekretar Gjeneral pdf Shtyp Email

viktor andonov

Viktor Andonov i lindur në 12 qershor 1981 në Shtip. Ai është anëtar i EACM që nga viti 2004 si pjesë e seksionit të të rinjve. Në periudhën 2007 - 2010 ai ishte President i Rinisë së EACM. Në këtë periudhë ai u përfshi në mënyrë aktive në shumë projekte të organizuara nga EACM, disa prej tyre janë Ballkani Nato Bus, Java e NATO-s, Seminari Ndërkombëtar i Strugës, Rrjeti i udhëheqësve të rinj, Ngjarja e flamurit të NATO-s.
Ai ishte Koordinator i Projektit në Projektin "Forumi i Sigurisë Rinore 2007 në Strugë" i organizuar me mbështetjen e PDD të NATO-s në kuadër të "Forumit të Sigurisë të EAPC-së të NATO-s në Ohër". Në nivelin ndërkombëtar ai mori pjesë në "Samitin e ri Atlantikan në Bukuresht 2008" në kuadër të Samitit të NATO-s në Bukuresht si kryetar i delegacionit, në dy Asamble të Përgjithshme të ATA në Athinë 2006 dhe Otawa 2007 dhe në disa konferenca rajonale si "Rinia Ideatore për Sigurinë e Ballkanit Perëndimor - Budapest 2007 "," NATO dhe Evropa Juglindore në Sipan, Kroaci në 2007 dhe 2008 "," Ndërtimi i një shoqërie civile më të fortë në B&H - Sarajevo 2007 "," B&H dhe integrimi Euro-Atlantik - Banja Luka 2008 ".
 
Që nga qershori 2014, z. Viktor Andonov është sekretar i përgjithshëm i Këshillit Euro-Atlantik të Maqedonisë dhe anëtar i Presidencës.

 

PUBLIKIMET

youth empowerment