Вести:
Tools
You are here: Почетна|QENDRA E MEDIAS|Intervista
Интервјуа
Интервју на претседателот на ЕАСМ, Лазар Еленовски за најтиражниот грчки весник Елефтеротипија pdf Shtyp Email
E enjte, 26 Gusht 2010 13:21
There are no translations available.

Лазар ЕленовскиНедела, 20 Декември 2009

Претседателот на ЕАСМ, Лазар Еленовски за време на престојот во Атина каде учествува на Конференцијата за новиот стратешки план на НАТО, во организација на атлантската асоцијација од Грција, на покана на најтиражниот грчки весник Елефтеротипија оствари интервју, кое е објавено во денешното издание.

 


PUBLIKIMET

youth empowerment