Вести:
Tools
You are here: Почетна|QENDRA E MEDIAS|Lajme/Të reja|FESTA LAMTUMIRËSE PËR ZNJ. DANIELA BOUDINOVA
FESTA LAMTUMIRËSE PËR ZNJ. DANIELA BOUDINOVA pdf Shtyp Email
E enjte, 10 Tetor 2019 12:42

Me rastin e largimit të zonjës Daniela Boudinova, Zëvendës Shefit të Delegacionit në Ambasadën e Republikës së Bullgarisë në Shkup dhe me ftesë të Ambasadorit Angel Angelov, z. Ismet Ramadani, President i ATA Maqedoni dhe z. Ilija Djugumanov, anëtar i Presidencës së ATA Maqedoni, morën pjesë në Festën Lamtumirëse e cila u organizua në Ambasadën e Bullgarisë në Shkup këtë të hëne, 7 tetor 2019 në ora 18:00 h.

IMG 6014

Zonja Boudinova ishte një mbështetëse e madhe e ATA Maqedoni dhe mori pjesë në shumicën e aktiviteteve të zhvilluara. Për më shumë, ajo ishte një bashkëpunëtore e shkëlqyer dhe një shoqe e vërtetë. Ne i dëshirojmë znj.Boudinova fat dhe shumë sukses në të ardhmen e saj.

IMG 6019

Nga ATA Maqedonia

IMG 6024

 

PUBLIKIMET

youth empowerment