Вести:
Tools
НАТО Младинска работилница pdf Shtyp Email
E hanë, 02 Prill 2012 00:00
There are no translations available.

На 26-27 септември 2009 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија организираше НАТО младинска работилница.


Тема на работилницата беше „Новиот НАТО и придонесот на Македонија кон глобалната безбедност“. Работилницата беше наменета за младите лидери на политичките партии од Република Македонија. Учество земаа преку 30 млади лидери, заинтересирани за евро-атлантизмот, неговите вредности и идеи.

Настанот се одржа во Скопје, Република Македонија.

 

PUBLIKIMET

youth empowerment