Вести:
Tools
Активности 2009
Трибина на ФОН Универзитет „Улогата на младинските политички асоцијации во дипломатските активности на патот кон НАТО и ЕУ“ pdf Shtyp Email
E hanë, 02 Prill 2012 00:00
There are no translations available.

Потпретседателот на ЕАСМ Александар Генчов учествуваше на трибината која се одджа  на ФОН Универзитетот под наслов „Улогата на младинските политички асоцијации во дипломатските активности на патот кон НАТО и ЕУ“, како дел од излагачите на оваа трибина.

 
НВО Фрактал pdf Shtyp Email
E hanë, 02 Prill 2012 00:00
There are no translations available.

Во периодот од 22-26 ноември 2009 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија  со свој претставник присуствуваше  на семинарот НВО Фрактал на тема: „Надвор од границите 2020 – предвидување на безбедносните и одбранбени предизвици, можности и дилеми на западниот Балкан“.

 
НАТО Младинска работилница pdf Shtyp Email
E hanë, 02 Prill 2012 00:00
There are no translations available.

На 26-27 септември 2009 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија организираше НАТО младинска работилница.

 


PUBLIKIMET

3natosim