Вести:
Tools
Активности 2009
Трибина на ФОН Универзитет „Улогата на младинските политички асоцијации во дипломатските активности на патот кон НАТО и ЕУ“ PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

Потпретседателот на ЕАСМ Александар Генчов учествуваше на трибината која се одджа  на ФОН Универзитетот под наслов „Улогата на младинските политички асоцијации во дипломатските активности на патот кон НАТО и ЕУ“, како дел од излагачите на оваа трибина.

 
НВО Фрактал PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

Во периодот од 22-26 ноември 2009 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија  со свој претставник присуствуваше  на семинарот НВО Фрактал на тема: „Надвор од границите 2020 – предвидување на безбедносните и одбранбени предизвици, можности и дилеми на западниот Балкан“.

 
НАТО Младинска работилница PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Април 2012 00:00

На 26-27 септември 2009 година, Младината на Евро-Атлантскиот Совет на Македонија организираше НАТО младинска работилница.

 


Публикации

3natosim