Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Написи
Написи
Еленовски во работна посета на Вашингтон PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 12 Март 2012 08:15

Лазар Еленовски, потпретседател на Светската Атлантска Асоцијација – АТА (Atlantic Treaty Association), ќе престојува во работна посета на Вашингтон во периодот 12-15 март 2012 година.

 
Новиот Стратешки Концепт на НАТО и Југоисточна Европа: Мапа за Алијансата, мапа за регионот PDF Печати Е-пошта
Среда, 01 Септември 2010 00:00

Билјана Радева, Генерален секретар на ЕАСМОбјавено во Democracy and Security in SEE,
Atlantska Inicijativa, септември 2010 година

Билјана Радева,
Генерален секретар на Евро-Атлантски Совет на Македонија

Преку успешното завршување на обврските и мудро вложените напори на владите од регионот, Југоисточна Европа наскоро може да биде регион на полноправни НАТО – членки

 


Публикации

3natosim