Вести:
Tools
You are here: Почетна|Медиа Центар|Интервјуа
Интервјуа
Интервју на претседателот на ЕАСМ, Лазар Еленовски за најтиражниот грчки весник Елефтеротипија PDF Печати Е-пошта
Четврток, 26 Август 2010 13:21

Лазар ЕленовскиНедела, 20 Декември 2009

Претседателот на ЕАСМ, Лазар Еленовски за време на престојот во Атина каде учествува на Конференцијата за новиот стратешки план на НАТО, во организација на атлантската асоцијација од Грција, на покана на најтиражниот грчки весник Елефтеротипија оствари интервју, кое е објавено во денешното издание.

 


Публикации

2 nato academy