Вести:
Tools
You are here: Почетна|АТА|Поддржувачи
Клуб на Поддржувачи PDF Печати Е-пошта

 

1.Живко Груевски

2.Академик Илија Филипче

3.Академик Абдулменаф Беџети

4.Академик Алајдин Абази

5.Проф - др.Стево Пендаровски

6.Проф - др. Гале Галев

7.Радмила Шеќеринска

8.Нора Алити

9.Др. Кире Јовановски

10.Др. Фатмир Исмаили

11.Петар Гошев

12.Ѓунер Исмаил

13.Мухамед Зеќири

14.Мице Јанкуловски

15.Стефан Попдучев

16.Вилма Петковска

17.Блерим Колаљи

18.Валентин Диневски

19.Санде Смиљанов

20.Лидија Левковска

21.Марјан Поп Ангелов

22.Ген. Илија Николовски

23.Ген. Зехедин Туши

24.Полк. Муадин Бела

 

 

 

Публикации

2 nato academy