Вести:
Tools
Претседателство PDF Печати Е-пошта

Претседателство на Младината на Евро-Атлантски Совет на Македонија

Претседател: Илија Џугуманов
Потпретседатели: Стефанија Маџоска и Емир Бериша
Генерален секретар: Јордан Тасев

Членови на претседателство:
1. Илија Ќироски
2. Христијан Деспотовски
3. Вања Штеријова
4. Фатима Салифоска
5. Пранвера Имери
6. Харис Мекиќ
7. Селма Биберовиќ
8. Дино Блажевски
9. Марко Панковски
10. Весна Поповска
11. Бојана Наумовска
12. Сања Стојановска
13. Леуртим Мехмеди
14. Елмудин Хајдари

 

Публикации

2 nato academy