Вести:
Tools
You are here: Почетна
Banerat

1st INFOGRAPHIC

News image

"HOW MEDIA LITERATE ARE WE?!" vs "HOW MEDIA LITERATE DO WE THINK WE ARE?!" The infographic reveals the intens...

25 години ЈАТА

News image

Во периодот од 25 до 27 ноември 2021 година, нашиот генерален секретар и претседател на YATA, г-дин Илија Џугу...

Фокус групи - 2 дел

News image

Евро – Атланскиот Совет на Северна Македонија продолжи со проектот „Информации против Дезинформации: Градење н...

Интервјуа – 2 дел

News image

Во првата недела од декември спроведовме четири интервјуа како дел од нашиот проект „ Информации против Дезинф...

Интервјуа – 1 дел

News image

Во рамки на проектот „Информации против Дезинформации: Градење на отпорност кон дезинформациски практики во по...

Фокус групи – 1 дел

News image

Во текот на втората половина на ноември 2021 година, Евро – Атланскиот Совет на Северна Македонија во рамки на...

PUBLIKIMET

nmacedonia

FJALIME

News image

Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април

Почитуван министер Јолевски,Почитувани екселенции,Почитувани дами и господа,На почетокот, дозволете ми да Ви упатам топло добредојде и да ја изразам во мое и во...

Повеќе...

FOTO GALERIA

There are no translations available.

nedela
Недела на НАТО

There are no translations available.


Генерално Собрание 2013

There are no translations available.


Пост ИСАФ - втор ден

There are no translations available.


Пост ИСАФ - прв ден