Вести:
Tools
You are here: Почетна
Банер

Генерално Собрание и ново раководство на Евро – Атлантскиот Совет

News image

Врз основа на член 13, став 1 од Статутот на Евро – Атлантскиот Совет, на 28ми јануари 2021 со почеток во 17:3...

8ма НАТО Студентска симулација: Обезбедување на светот во несигур

News image

Евро-Атлантскиот Совет на Македонија предводен од успехот и интересот на студентските симулации настани од сли...

НАТО АКАДЕМИЈА 2020: НАТО Интеграцијата и Соработката со Други Ин

News image

Предавањето на НАТО Академијата 2020 на тема „НАТО Интеграцијата и Соработката со Други Институции (Дирекција ...

НАТО Академија 2020 – Енергетска Безбедност: Колку всушност ние с

News image

На 26ти ноември 2020, во склоп на НАТО Академијата 2020 беше оддржано предавање на тема: „ Енергетска Безбедно...

8th NATO Student Simulation: Call for participants

News image

The Euro-Atlantic Council of Macedonia led by success and the interest of the student simulations and all even...

НАТО Академија 2020 – Втората Војна за Нагорно – Карабак во Конте

News image

„Втората Војна за Нагорно – Карабак во Контекст на Хибридното Војување“ беше тема на предавањето оддржано во с...

Публикации

2 nato academy

Говори

News image

Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април

Почитуван министер Јолевски,Почитувани екселенции,Почитувани дами и господа,На почетокот, дозволете ми да Ви упатам топло добредојде и да ја изразам во мое и во...

Повеќе...